Több mint 600.000 pontot szerzett AnTuTu-ban egy hamarosan érkező mobil

Teljesítményben biztosan nem lesz panasz a Lenovo hamarosan érkező csúcsmobiljára, ami a cég gaming brandjét összefoglaló Legion néven érezik majd.


A múlt héten hallottunk először a Lenovo gamer mobiljáról. Akkor megtudtuk, hogy a cég gamer laptopjaihoz hasonlóan Lenovo Legion néven érkezik majd az eszköz. Mint tudjuk a Lenovo szeret dicsekedni a még be nem mutatott telefonjai képességeivel. Persze ez mellett azzal is érdemes tisztában lenni, hogy néha egy kicsit túlzásba szokták vinni a dolgot és nem éppen jó értelemben. Többször előfordult már, hogy egy bemutatót követően kicsit átverve éreztük magunkat. Akadt már olyan, hogy dizájnban egy teljesen más telefont kaptunk mint amire számítottunk.

lenovo-legion-1

A promóciós kampány ezúttal sem marad el. A Legion telefonról megosztott egy apróbb információmorzsát a Lenovo. Azt már eddig is tudtuk, hogy Snapdragon 865 lapka kerülhet majd a készülékbe. Elárultak most egy elég lényeges dolgot, ami ha igaz a teljesítményre biztosan nem lesz panasza annak aki ilyen telefon vásárol. A megosztott promóciós kép szerint ugyanis több mint 600.000 pontot ért el AnTuTu-ban a Lenovo Legion. Ez mindenképp egy kiemelkedő pontszámnak amivel rögtön az AnTuTu toplistájának első helyére kerülne a Lenovo gamer mobilja. Persze csak akkor, ha tényleg sikerült neki ennyit elérnie.

A Lenovo még nem árult el semmit a Legion megjelenésével kapcsolatban. Valószínűleg már nincs sok ideje a mobilnak a bejelentésig, máskülönben a gyártó nem osztaná meg róla ilyen bőszen a nagyközönséggel az információkat.