Szuperolcsó okosórát mutatott be a Redmi

A Redmi Note 9 mobilok mellé kaptunk egy megfizethető okosórát is a kínai gyártótól, Redmi Watch néven. A kütyü nagyon korrekt árcédulával és egy csomó hasznos funkcióval debütált.

Az óra négyzetes kialakítás kapott, de valamivel vastagabb egy Apple Watch-nál és nem is kelt annyira prémium érzetet. Ami nem feltétlen baj, a két óra ára között egyébként is hatalmas a különbség. Még az Apple legújabb okosórája 150 ezer forinttól kezdődik, a Redmi Watch-ért csupán 45 dollárt kérnek, ez átváltva 13.450 forint.

A 2,5D-s üveg alatt lévő kijelző mérete 1,4 hüvelyk, a felbontás 320 x 320 pixel. Az óra jelenleg több mint 120 számlapot támogat, ezeket az Mi Fit applikáció segítségével lehet letölteni és módosítani. Színek tekintetében fekete és fehér modellek állnak rendelkezésre, de szíjakból több változat is lesz. Természetesen nem maradunk sport üzemmódok nélkül sem, és 5 ATM-ig vízálló az eszköz.

Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonokhoz, de van benne NFC chip is. A gyártó leírása alapján 7 napos üzemidőre lehet számítani, normál használat mellett, de akár 12 napot is kihozhatunk az akkumulátorból amennyiben bekapcsoljuk az energiatakarékos üzemmódot. A töltést kábelesen tudjuk megejteni, a teljes feltöltés 0-ról 100 százalékra közel 2 órát vesz igénybe.

Első körben Kínában kezdik el árulni a kütyüt, de később globálisan is elérhetővé válik majd. A hazai megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem jött infó.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.