Te is vajákká válhatsz! – Jön a The Witcher: Monster Slayer

Egyre népszerűbbek az AR mobiljátékok, elég csak a Pokemon GO sikerét említeni. A The Witcher játékokat fejlesztő CD Projekt RED bejelentette most, hogy rövid időn belül ők is bemutatkoznak ezen a vonalon.

Kizárólag Androidra és iOS-re lesz elérhető a CD Projekt RED legújabb játéka, a The Witcher: Monster Slayer. A lengyel fejlesztőgárda egyébént most először készít mobiljátékot. Látva, hogy az elmúlt hónapokban milyen nagy PC-s és konzolos címek jelentek meg telefonra érthető, hogy ők is kivennék a részüket (vagy inkább a pénzüket) ebből a piacból. A Netflix-nek köszönhetően azok is megismerték a vaják történetét, akik soha nem játszottak egyik korábbi játékkal sem. Az első évad tavaly az év végén került fel a Netflix-re és gőzerővel dolgoznak a második évadon, ami a koronavírus miatt elképzelhető, hogy picit csúszni fog.

Kétségkívül a sorozat sikerét meglovagolva érkezik most a The Witcher: Monster Slayer, ami hasonló tematikát követ mint a Pokemon GO. Az utcákat vagy a természetet járva telefonunkkal a kezünkben vadászhatunk strigára, trollra, baziliszkuszra és a többi a korábbi játékokból és a sorozatból ismerős lényre. Utunk során különböző mágikus tárgyak és varázsitalok lesznek segítségünkre. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, érdemes körülnézni a játék hivatalos oldalán is, néhány képet és egy rövid kedvcsináló videót felpakoltak már oda.