Tényleg 120 wattos gyorstöltéssel jön a iQOO 7

Már biztos, hogy 120 wattos gyorstöltéssel jön a Vivo hamarosan érkező csúcsmobilja az iQOO7.

A Vivonak köszönhetően több érdekes információt megtudtunk már a január 11-én érkező iQOO 7-ről. Az már biztos, hogy a mobil Snapdragon 888 processzorral érkezik, aminek köszönhetően teljesítményben biztosan nem lesz rá panasz. A napokban megtudtuk, hogy AnTuTu-ban több mint 752 ezer pontot sikerült szereznie az eszköznek, ami egészen rendkívüli eredménynek mondható.  Ugyan korábban már pletyka szinten lehetett hallani, hogy 120 wattos gyorstöltéssel érkezhet az eszköz, de ezt eddig hivatalosan senki nem erősítette meg. Most azonban a Vivo közzétette egy képet, amin a kínai írásjelen ellenére egyértelmű megerősítést nyer a dolog.

Tehát a 120 wattos gyorstöltés már biztos, és ha minden igaz akkor egy 4000 mAh-s akkumulátort tudunk majd villámgyorsan tölteni. Ezzel a technológiával egy ilyen méretű telep feltöltése körülbelül 15 percig fog tartani, ami nagyon jól hangzik. Az eddigiek alapján az iQOO 7 LPDDR5 RAM-mal és UFS 3.1-es tárolóval fog debütálni. Valamint már azt is biztosra vehetjük, hogy 120 Hz-es 6,56 hüvelykes AMOLED kijelzőt tudhat majd magáénak. Valamint a Vivo nemrég kiadott új kezelőfelületét az OriginOS-t is megkapja majd.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.