Tényleg érkezik a Samsung Galaxy A82 5G

Már több szivárgás érkezett arról, hogy a Samsung Galaxy A82 5G készülék meg fog jelenni. Dél-Koreában már bemutatták Samsung Quantum 2 néven. Most a Samsung megerősítette ennek az eszköznek a létezését.

A Samsung Galaxy A82 5G hivatalos létezése egy negyedéves biztonsági frissítésekre vonatkozó listából derült ki, ahol fel van tüntetve a készülék neve. A Samsung nem mondott még semmi hivatalos információt ezzel kapcsolatban, de ezzel nyilvánvalóvá vált a készülék létezése.

A készülék 6,7 colos Dinamikus Amoled 2X kijelzővel QHD+ felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel érkezhet meg, csak úgy, mint a Quantum 2. Kamerák tekintetében a hátlapon egy 64 MP-es optikai képstabilizálással rendelkező lencsét kapunk főkameraként. Emellé egy 12 MP-es széles látószögű és egy 5 MP-es makró lencse csatlakozik. Az előlapon egy 10 MP-es lencse szerepelhet. Az akkumulátor 4500mah nagyságú lehet. Processzorok tekintetében pedig egy 5G képes 7nm-es csúcsprocesszort a Snapdragon 855+-t kapja meg a készülék.  A telefon 6 GB RAM-mal és 128 GB alaptárhellyel érkezhet, amit MicroSD kártyával tovább lehet bővíteni. A készülék sztereó hangzás is kapott. Emellett a készülék is megkapta az A52, A72-hez hasonlóan az IP67-es minősítést.

Persze ezek az adatok megjelenésig változhatnak, de nagy valószínűséggel ez lesz a pontos specifikáció. Árról és megjelenésről pontos infó még nincs.

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.