Teslát kapnak a PUBG-sek

Tesla

A Krafton és a Tencent Games együttműködik a Teslával, aminek eredményeképpen a PUBG Mobile 1.5-ös frissítése hoz pár új tartalmat a játékba. 

INLOCK

Az 1.5-ös verzió egy elég nagyszabású rollout, ami több változást is hoz majd az Erangel térképre. Azt viszont fontos kiemelni, hogy ezek többsége csak a mobilos verzió esetében lesz elérhető, a PC-sek kimaradnak a jóból. Ennek az oka, hogy a PC-s verzió játékmenete egy sokkal realisztikusabb mechanikára épül.

Az amerikai elektromos autógyártóval való együttműködés eredményeképpen megjelenik a cég Gigafactory gyára a térképen, amit a játékosok szabadon felfedezhetnek. Bizonyos kapcsolók aktiválásával pedig össze lehet szerelni a Cybertruckot, a Model Y-t és további más járműveket is.

A rossz hír viszont az, hogy ezekbe az autókba nem ülhetünk majd bele, mivel önvezető módban közlekednek majd a pályán és ellátmányos ládákat dobálnak le, ha megrongáljuk őket. A frissítés a felsoroltak mellett egyébként számos változást eszközöl még az Erangel térképen. Több épület például “felújításra” kerül és lesznek új felszerelések, mint például egy futurisztikus antigravitációs kerékpár.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

Nyilván egy ilyen együttműködés a Teslának is jó, hiszen a PUBG a világ egyik legnépszerűbb mobiljátéka, és ezen keresztül reklámozhatja majd saját gépvárműveit a vállalat. Másrészről a Tencent Games is jól jár vele, hiszen egy időre plusz bevételi forráshoz jutnak.