Több mint 752 ezer pontot ért el AnTuTu-ban egy hamarosan érkező mobil

Bődületes teljesítményre lesz képes a Vivo hamarosan érkező gamer mobilja a Snapdragon 888 processzorral debütáló iQOO 7.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Snapdragon 888 processzor remek teljesítményre lesz képes, de ezt most egy AnTuTu teszt is megerősíti. A népszerű benchmark applikációt ezúttal egy januárban érkező csúcsmobilon futtatták le. Ami nem más mint a Vivo gamer mobil szériájának legújabb tagja az iQOO 7. A tesztelt készülékről megtudtuk, hogy 12 GB RAM-mal és 256 GB UFS 3.1-es tárhellyel rendelkezik. Ugyan már korábban lehetett hallani, de most az AnTuTu is megerősítette, hogy 120 Hz-es képfrissítéssel ellátott kijelzővel fog jönni az iQOO 7.

A Vivo január 11-én érkező mobilja összesen 752.935 pontot szerzett. Ami igen jónak mondható, mivel az AnTuTu toplistáján jelenleg már forgalomban lévő mobilok jóval kevesebb mint 700 ezer pontot tudhatnak magukénak. Persze azért azt is szem előtt kell tartani, hogy ez csak egy prototípus teszteredménye, ami azt jelenti, hogy a végleges változat pontszámai ettől eltérhetnek. Az iQOO 7 egyébként 4000 mAh-s akkumulátorral fog érkezni és állítólag támogatni fogja a 120 wattos vezetékes gyorstöltést is.

Szavazz 2020 legjobb csúcsmobiljára!

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.