Új Androidos telefon került az augusztusi AnTuTu toplista élére

antutu-top10-cover2

Ahogy egy ideje már megszokhattuk az AnTuTu most is közzétette, hogy a szintetikus tesztek alapján az előző hónapban melyek voltak a legerősebb csúcsmobilok. Most egy újonnan bemutatott készülék egyből az első helyre került, mutatjuk melyikről is van szó.

Valószínűleg azok akik folyamatosan követik az okostelefonokkal kapcsolatos híreket már kitalálták, hogy az augusztusi első helyezett az előző hónap közepén bemutatott Xiaomi Mi 10 Ultra lett. Az eszköznek 646.730 pontot sikerült szereznie és ezzel egyből átvette a korábbi aranyérmes, az Oppo Find X2 Pro helyét. Mivel az elmúlt időszakban több telefont is bemutattak ezért nem csak itt van változás az augusztusi toplistában. Második lett a szintén augusztusban debütáló iQOO 5 gamer mobil, amit szintén egy hasonló telefon követ a dobogó legalsó fokán. Ez nem más mint az Asus ROG Phone 3, aminek 629.245 pontot sikerült bezsebelnie.

antutu-top10-2020-august

A Black Shark 3S-nek a 620.311 pont csak a negyedik helyre lett elég, és meg kell jegyezni egy kicsit alul teljesített a konkurenciához képest. Az ötödik, az ugyancsak nemrég bemutatott Vivo X50 Pro+ lett a maga 608.396 pontjával.

Az előző hónap arany és ezüst érmesei az Oppo Find X2 Pro és az Oppo Find X2 a hatodik és a hetedik helyre csúsztak vissza. Valamint a Xiaomi Mi 10 Pro-nak is sikerült négy helyet rontania, így most csak nyolcadikként végzett. Az iQOO Neo 3-nak még sikerült a TOP 10-ben maradnia, bár az előző hónaphoz képest egy hajszálnyival több pontot szerzett ez most csak kilencedik helyre volt elég. Végül a listát a Redmi K30 Pro zárja, 595.738 ponttal.