Felesleges körök: bemutatkozott a Black Shark 3S

A Black Shark 3 széria félgenerációs frissítése elég csalódást keltően alakult. Pro modell nincs és alig van változás az előző modellhez képest.

Már az elején leszögezhető, hogy Black Shark 3-ról biztosan nem éri majd meg 3S-re váltani. A rendszerchip változatlan, RAM tekintetében is csak egy verzió van és a kamerákhoz sem nyúlt a Xiaomi. Az újítások közé lehet talán sorolni az akkumulátort, aminek kapacitása 4720 mAh-ról 4729 mAh-ra nőtt (woow!), a kijelző már tudja a 120 Hz-et is, -ehhez képest a konkurencia 144 Hz-nél jár- és ott van még az UFS 3.1-es tárhely is.

Ezzel gyakorlatilag minden új funkció fel is lett sorolva, a többi specifikáció változatlan. A kijelző továbbra is 6,67 hüvelykes AMOLED panel, 1080 x 2400 pixel felbontással és 20:9-es képaránnyal. A motorháztető alatt Snapdragon 865 dolgozik, 12 GB RAM és 128 vagy 256 GB tárhely társaságában. Az előlapi kamera felbontása 20 megapixel, a hátlapon pedig ugyanaz a 64+13+5 megapixeles triót találjuk, mint a márciusban bemutatott Black Shark 3-nál. A kábeles gyorstöltés is maradt 65W-on, ehhez sem nyúlt a gyártó.

A Xiaomi szerint a 120 Hz-es képfrissítés a Black Shark 3S egyik legjobb funkciója

Valószínűleg nem igazán fognak kapkodni a felhasználók készülékért. A Xiaomi és a Nubia próbál az Asus és a Lenovo után menni, de valamilyen oknál fogva kihagyták mobiljaikból a Snapdragon 865+-t, ami komoly hátrány a ROG Phone 3-mal és a Legion Duel-lel szemben.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.