Új frissítést kapott a Huawei Watch 3 sorozat

huawwi

A kínai cég egyre jobban tör fel az okosórák piacán, emellett a saját rendszerüket is folyamatosan fejlesztik. Most legújabb okosórájuk kapott új funkciókat.

crypto50

A Huawei idén júniusban mutatta be a Huawei Watch 3 és Watch 3 Pro készüléket, amik a cég történetében először Harmony OS rendszert futtatnak. Ez kompatibilitás szempontjából elég sok lehetőséget ad, hiszen nem csak a Huawei felhasználóknak jó, hanem Androidos márka vagy épp az Apple készülékkel is párosítható, ha a mobiltelefon megfelel az elvárt igényeknek.

Az okosóra hazánkban is e-SIM támogatással került a botok polcaira, így, ha valaki olyan szolgáltatónál van, ami rendelkezik ilyen szolgáltatással, az akár használhatja a készüléket telefonként is. Persze ennek el is kérik az árát, hiszen a Pro variáns 165.000 Ft-ot kóstál induló áron.

huawi

A Huawei Watch 3 Pro emellett olyan tulajdonságokkal van felvértezve, mint a 3 napos üzemidő, a titánium keret vagy épp a kerámia hátlap. Az óra 5 ATM vízállósággal rendelkezik. Figyelni tudjuk vele az alvásunkat, a vér-oxigénszintünket, a pulzusunkat és a testmozgásunkat.

A Watch 3 most új hasznos funkciókat kapott meg egy 239 MB-os frissítéssel. Most már lehet válaszolni SMS-re az óráról, emellett több zene fájlformátumot támogat, ha a saját tárhelyéről történik a lejátszás.

Egy új kézmosási funkcióval is ellátták a készüléket, így számon tudjuk tartani, hogy egy nap hányszor mostunk kezet. Végül a cég lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy egy óraszámlap megvásárlása előtt a felhasználó 5 percig kipróbálhassák a kiválasztott dizájnt.


Forrás