Új funkicók a Messengerben, amik téged is érdekelnek

messenger

A Messenger alkalmazás a világon az egyik legtöbbet használt csevegő platform. Mutatjuk milyen újítások jönnek a közeljövőben!

INLOCK

Új témák

A Facebook az alkalmazásba három újdonságot hoz el a felhasználóknak. Először is új témák lesznek elérhetőek, amit beállíthat a felhasználó a beszélgetéseknél. Az egyik téma Olivia Rodrigo új zenei albumát kívánja népszerűsíteni a rajongók számára. Itt a témánál elérhetőek lesznek a zenész jellegzetes arcmatricái.

facebook
Forrás: Facebook

A másik téma az óceánok világnapjával foglalkozik. Itt emlékeztet bennünket a téma, hogy tartsuk tisztán a vizeinket és legyünk fenntarthatóak a jövő generációinak érdekében. A harmadik téma az új Halálos Iramban filmet népszerűsíti, mégpedig a 9.részt. A filmsorozat most ünnepli a 20. évfordulóját.

Ezeket a csevegési beállításoknál lehet, a téma fül alatt kiválasztani.

Gyors válaszsáv

facebook
Forrás: Facebook

Ez a funkció a hatékonyság növelése miatt kerül bevezetésre. Olyan esetekben lehet hasznos, amikor nem akarunk visszatérni a fő beszélgetésbe, csupán a képre vagy videóra kattintunk és gyors választ küldhetünk, a képernyő alján felugró mezőbe. Kilépéshez felfele kell pöccenteni, ilyenkor kilépünk a teljes kijelzős módból és visszatérhetünk a fő csevegésbe.

QR kódok és hivatkozások Messengerben

faceboook
Forrás: Facebook

Az amerikai Messenger felhasználók mostantól, ha pénzt akarnak kérni vagy küldeni Facebook Pay-el, akkor egyszerűen csak meg kell osztani a Messenger beállításain keresztül a saját felhasználói QR kódunkat és indítható is a folyamat. A képeken láthatjátok ezeket a funkciókat.

Forrás