Új, letisztult dizájnt kap a Facebook app

A világ legnagyobb közösségi portála a Facebook folyamatos fejlesztés alatt áll. Mark Zuckerberg és csapata azon dolgozik, hogy a jelenlegi 2,32 milliárdos létszám még nagyobbra hízzon, ezért alkalmanként pedig dizájn változáson is átesik az applikáció.


Jelenleg a legtöbb alkalmazás fejlesztő törekszik, hogy a sötét móddal kíméljék a szemünket és meghosszabbodjon az üzemidő. A Facebook úgy tűnik nem kezdi el követni ezt a trendet és épp az ellenkező irányba változnak.

Az XDA Developers valahonnan szerzett pár képernyőfotót az új Facebook-ról, ami teljes egészében hófehér lesz. A felület letisztult, eltűnik a felső kék sáv és a háttér is egységesen fehér. A navigációs gomb megnyomását követően további két opció áll majd rendelkezésünkre. Az ikonok egy része is új köntösbe öltözik és több dizájnelem is megváltozik.

Az még nem tudni mikortól válik majd elérhetővé az új külső, feltehetően ahogy korábban is, szépen fokozatosan fog elterjedni a felhasználók körében, egyik országról a másikra. A fenti képeken a régit, alul pedig az új dizájnt láthatod.

forrás: xda

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.