Új okosóra érkezhet az Oppo-tól

oppo

A kínai vállalat egyre több helyen jelenik meg eszközeivel. A hírek szerint most egy új okosórával készülnek, amit megnézhetünk a kiszivárgott képeken.

INLOCK

Az Oppo a pletykák szerint július 27-én fogja bemutatni az Oppo Watch 2 okosóráját, ami lehetséges, hogy hazánkban is elérhető lesz, mivel a márkától már láthattunk telefont és vezeték nélküli fülhallgatót is, most pedig következhet az okosóra.

A kiszivárgott képek alapján a készülék hívás támogatást kaphat, ami előnyös lehet, hiszen kevés okosóra rendelkezik a piacon ilyen funkcióval. E-SIM képes verzió is várható az előd modellből kiindulva, viszont ez ugyan csak az Oppo Watch-ból kiindulva Kínában lesz csak elérhető.

Egy másik képen azt láthatjuk, hogy az okosóra mutatja, hogy melyik irányba kell haladnia a felhasználónak, tehát adott lesz a GPS funkció is, ami sok esetben hasznos tud lenni, például, ha sportolunk és követni szeretnénk, hogy merre, mekkora távot tettünk meg.

Hardveres fronton valószínűleg a Snapdragon Wear 4100-as lapkát kaphatja meg, ami mellé  16 GB tárhely társulhat. Az Apple okosórához hasonló dizájnú okosóra 42 mm-es és 46 mm-es verzióban érkezhet. Hivatalos árazásról egyelőre nincs hír.


Forrás