Új piacra léphet be a Realme az évben

realme gt2

A kínai márka hamarosan egy újabb piacot célozhat meg, amivel előrevetíthető a növekedés. Mutatjuk, hogy milyen irányba növekedhet a cég.

crypto50

A Realme az egyik legjobban növekvő márka az okostelefon piacon. Leginkább azért áll fenn ez a helyzet, mert csúcskészülékeket kínálnak a 100.000-200.000 Ft-os árkategóriában, ami manapság ne jellemző a gyártókra. Természetesen ez még a növekedés időszaka, így mindent be kell dobni, kérdéses, hogy meddig tartható fenn ez a helyzet.

A cég jelenleg az okostelefon piacon a kínai piac mellett jelentős hangsúlyt fektet az európai és az indiai piacra is, ahol folyamatosan növekednek. Utóbbi azt eredményezi, hogy további piacokat érjenek el, amit most idén meg is lépnek, de kicsit fura módon.

realme

A Realme nemzetközi elnöke hivatalosan is bejelentette, hogy a 2022-es évben a cég be fog lépni az Egyesült Államok piacára, ám van egy kis bökkenő, hiszen okostelefonokat nem fognak forgalmazni. Pontos információ nincs, hogy mikortól, de az idei évben esedékes lesz a nyitás.

A hírek szerint a cég olyan termékekkel fog előállni az amerikai felhasználók számára, mint a PowerBank, a vezeték nélküli fülhallgatók, a robot porszívók, a streaming eszközök és az okosórák. Egyelőre a Oneplus-on kívül nem nagyon van olyan kínai okostelefon márka, ami be tudna lépni az okostelefon piacra, de talán a Realme is elérhet valamikor idáig.


Forrás