Új Realme okostelefon jön a legerősebb processzorral

A kínai vállalat egy újabb okostelefont mutathat be a közeljövőben. Ez a legerősebb processzorral lesz felszerelve, a napokban megjelent információk szerint.

A Realme az egyik leggyorsabban fejlődő kínai vállalat az okostelefon piacon, amit nagyrészt úgy tudtak elérni, hogy jó áron kínálnak erős okostelefonokat és elsőként nem a prémium szegmenst célozták be, hanem szépen az olcsó kategóriától próbálnak feltörni.

Persze azért azt hozzá kell tenni, hogy az idén már egy elég komoly csúcskészüléket is a piacra dobtak, most pedig jöhet a folytatás. A szivárgás szerint a Realme GT Neo sorozat kaphat hamarosan egy új tagot, amiben a jelenleg legerősebb androidos okostelefonokba szánt lapka fog dolgozni, ami nem más, mint a Snapdragon 8Gen1+ SoC.

realme

Ez a termék először Kínában debütálhat majd, Realme GT Neo 4 néven. Arról egyelőre még nincs információnk, hogy más piacokon is megjelenhet-e sem arról, hogy milyen áron fog majd a polcokra kerülni.

Már azt is tudhatjuk, hogy egy 1,5K felbontású panelt kaphat majd meg, ami a forrás szerint azt jelenti, hogy a FHD+ és a QHD+ közötti lesz a felbontás, mindezek mellett 120 Hz-es képfrissítéssel is fog rendelkezni. A töltési sebesség is nőhet az előd modellhez képest, hiszen itt már 100W-al is lehet majd tölteni a terméket.


Forrás