Újabb információk a Samsung Galaxy A52s készülékről

a52

Egyre több pletyka kering a legújabb Samsung okostelefonról, amit hamarosan be is mutathatnak. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

INLOCK

A Samsung idén márciusban mutatta be a Samsung Galaxy A52 LTE és Samsung Galaxy A52 5G készülékeket. Ez a két termék két fő dologban különbözik mindösszesen. Az egyik a processzor, hiszen a 4G-s modell Snapdragon 720G-vel, míg az 5G-s variáns egy Snapdragon 750G-t kapott meg. Emellett még a kijelző képfrissítésben térnek el egymástól a mobilok, hiszen előbbi 90 Hz-el, míg utóbbi 120 Hz-es kijelző képfrissítéssel rendelkezik.

Pár napja érkeztek pletykák arról, hogy a dél-koreai vállalat, már fel is frissítheti termékeit, hiszen érkezhet a Samsung Galaxy A52s. Azt egyelőre nem nagyon lehet tudni, hogy miért léphetik meg ezt, viszont, ha tippelnünk kellene, akkor a chip hiány lehet a háttérben, hiszen ilyen hamar nem nagyon szoktak újabb variánst piacra dobni, ha nincsen valami hiányossága, márpedig ennek a sorozatnak szerintünk nem nagyon van.

a52

Az új termék nem sokban fog különbözni az előd modellektől, hiszen valószínűleg csak hardveres fronton lesz változtatás. Ott viszont egy Snapdragon 778G hajthatja majd a készüléket, ami nagy előrelépés mindkét lapkához képest. Az is kiderült, hogy az ár sem fog nagyon változni, hiszen 450 és 500 euró között érkezhet meg a telefon Európába, fekete, fehér, lila és menta színben. Arról egyelőre nincs hír, hogy Magyarországon is megjelenhet-e a mobiltelefon.


Forrás