Újabb információk futottak be a Galaxy S10 Lite-ról

A Samsung Galaxy S10 Lite-ról már korábban is hallhattunk, a készülék már megjárta a Geekbench tesztjét és most az is kiderült mekkora akkumulátor lesz a mobilban.

A múlt hónap végén bukkant fel az SM-G770F modellszámú Samsung mobil a Geekbench oldalán, ami a pletykák szerint a Galaxy S10 Lite lehet. Októberben a Geekbench-nek köszönhetően megtudtuk, hogy Snapdragon 855 lapka lesz a mobilban, bár a Samsungot ismerve ezzel a chippel csak egyes régiókban kerül majd forgalomba az eszköz, itthon valószínűleg Exynos 9820 processzort tesz majd bele a dél-koreai gyártó.

Ezúttal a Brazil Antel-nél járt a mobil, ahol sikerült neki beszereznie egy, a megjelenéshez elengedhetetlen tanúsítványt. A tanúsítványból kiderült, hogy egy 4370 mAh-s akkumulátor lesz majd a mobilban. Bár a korábbi pletykák még 4500 mAh-s telepről szóltak.

A szóbeszéd szerint a Galaxy S10 Lite egy 6,7 hüvelykes Full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzővel fog debütálni. Hátlapján pedig 48 megapixeles fő kamerát találunk majd, melyet 12 és 5 megapixeles modulok egészítenek ki. Az előlapi kamerával kapcsolatban is futottak már be infók, ezek szerint 32 megapixeles szelfikamerával érkezik majd a mobil. Viszont azzal kapcsolatban, hogy mikorra várhatjuk az érkezését még semmit nem tudunk. A másik dolog, hogy a fenti specifikációk kísértetiesen hasonlítanak a Galaxy A91 hardveres összetevőire, ha valóban létezne S10 Lite, akkor valószínűleg már rég piacon lenne.