Újabb képeken az iQOO7, a Vivo első Snapdragon 888 processzoros mobilja

iqoo-7-cover

Két új kép is kiszivárgott a Vivo hamarosan érkező gamer mobiljáról az iQOO 7-ről és megerősítést nyert az eddig csak pletykaszinten említett BMW Edition is.

Egy ideje már tudjuk, hogy holnap fog debütálni a Vivo első Qualcomm Snapdragon 888 lapkával ellátott mobilja az iQOO 7. A kínai cég pár évvel ezelőtt indította ezt a sorozatot és az elmúlt időszakban elég szép számmal gyarapodott az iQOO mobilok sora. Már-már mondhatni elveszni a számozásban, de az már biztos, hogy hétfőn az iQOO 7 lesz a következő a soron. Az egyik most kiszivárgott kép megerősíti, hogy valóban érkezni fog egy BMW Edition változat is a készülékből, ennek fehér hátlapján a BMW M sorozatának logóját láthatjuk.

A hátoldalon a kettős LED vaku felett három kamera helyezkedik el, ezek közül egy felül, kettő ez alatt vízszintesen helyezkedi el. Állítólag az elsődleges szenzor 48 megapixeles lesz, ami mellé kapunk még egy 13 megapixeles ultraszéles látót és egy szintén 13 megapixeles mélységérzékelőt.

A kijelző 6,56 hüvelykes AMOLED panel Full HD+ felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel. A Snapdragon 888 processzor mellett akár 12 GB RAM-ot is magáénak tudhat a mobil, a tárhely pedig UFS 3.1-es. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh, amit 120 wattos gyorstöltéssel tudunk táplálni. Ugyan még nincs megerősítve, de állítólag 509 dollárba fog kerülni az eszköz, ami átszámítva körülbelül 149 ezer forintot jelent. Az első körben Kínában lesz elérhető, a globális elérhetőség jelenleg még kérdéses.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.