Úton az új rendszer a Samsung Galaxy Tab S8 szériára

s8

A dél-koreai vállalat legerősebb táblagépeire hamarosan megérkezik a legújabb rendszer. Mutatjuk, hogy miben nyújthat újdonságot a Samsung Galaxy Tab S8 szérián az Android 12L.

A Samsung még idén februárban mutatta be a Samsung Galaxy Tab S8 szériát, ami összesen három tagot számlál: Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8+ és Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Mindegyik termék alapból Android 12-es rendszerrel érkezett meg a piacra, hardveresen pedig a Snapdragon 8Gen1 SoC lapka dolgozik benne, ami jelenleg az egyik legerősebb processzor.

Augusztus 10-én a cég hivatalosan is leleplezte a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefont, ami először a piacon egy Android 12L elnevezésű rendszert kapott meg, amit kimondottam olyan készülékekhez terveztek, ami hatalmas kijelzővel vannak felszerelve. Ide tartoznak a táblagépek is, amikre szintén hamarosan megérkezhet ez az új rendszer.

s8

A Samsung Galaxy Tab S8 széria állítólag nemsokára meg is kaphatja majd ezt az új felületet, hiszen a forrás szerint Európában már elindultak a frissítései a készülékeknek. Számos hasznos funkciót hozhat majd el ez a fejlesztés.

Érdemes kiemelni a tálca funkciót, ami hasonlóképpen néz ki, mint ahogyan az a Dex módban elérhető volt, csak most nem kell megnyitni hozzá. Mindezek mellett, ha a két ujjunkat felfele húzzuk, akkor egyből egy osztott kijelzős nézetet tudunk előhívni, emellett több alkalmazás is jobban optimalizálva lett, a zavartalan használat érdekében.


Forrás