Valahol már kapható a Huawei Band 7 okoskarkötő

A Huawei Kínában már piacra dobta a Huawei Band 7 karkötőt, amit ott már meg is lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit tudunk a termékről.

crypto50

A Huawei az utóbbi időszakban, az okostelefon piac elvesztése miatt még nagyobb hangsúlyt fektet az okos kiegészítőkre, köztük az okos karkötőkre. Nem mellesleg jól is csinálják és nagy palettával rendelkeznek a Magyarországi piacon is.

A kínai cég nemrég új termékeket mutatott be a saját piacán, köztük a Huawei Band 7 okoskarkötőt is, amit ott már mégis lehet vásárolni kétféle kivitelben. Van egy sima kiadás, ami durván 14.500 Ft-os áron került a boltok polcaira, míg van egy NFC-s kiadás is, ami durván 17.000 Ft-ba kerül.

A legújabb jelentések szerint a terméket május 18-án globálisan is bemutatja a kínai vállalat, így hamarosan minden bizonnyal Magyarországon is megvásárolható lesz.

Maga a termék szinte teljesen megegyezik az előd verzióval. A színválaszték változik, hiszen a fekete és a rózsaszín mellett jön egy zöld és egy piros kiadás is, ahogyan az a képen látható. Persze még nem tudni, hogy idehaza is kapható lesz-e mindegyik szín. A kijelző egy 1,47 colos AMOLED panel, amit be lehet úgy állítani, hogy folyamatosan mutassa az időt. A gyártó szerint egy feltöltéssel akár 14 napig is elmegy a termék.


Forrás