Vásárolj a Xiaomi 12 sorozatból extra ajándékkal

A kínai vállalat legújabb csúcskészülékeit, most egy nagyszerű promóció keretein belül vásárolhatod meg. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről.

Nagyon sok márka az augusztusi időszakban hirdet valamilyen akciót, ami nagyon jól jöhet azoknak, akik éppen az adott terméket nézik, sőt azoknak is vonzó lehet, akiknek épp most kell hirtelen, valamint vásárolni. Augusztus 31-ig most a Xiaomi hirdetett egy akciót a Xiaomi 12-es sorozatra a hivatalos forgalmazóknál.

Ha valaki az adott időszakban megvásárolja a Xiaomi 12 sorozat bármelyik tagját, jogosult lesz egy ajándékcsomagra, amiben egy Xiaomi elektromos kávédarálót és egy Xiaomi smoothie makert tartalmaz. Az ajándékot mindenki igényelheti, aki a megjelölt termékeket megvásárolja. Mutatjuk, hogy melyik okostelefonokra él ez az akció:

  • Xiaomi 12X
  • Xiaomi 12
  • Xiaomi 12 Pro

Ezek közül pedig mindegyik tárhely kivitelre érvényes az akció. Fontos, hogy az akciót a Xiaomi szervezi, így senki nem kapja meg közvetlen a vásárlásnál a díszcsomagot, hanem az alábbi linken kell megrendelni azt: https://xiaomiofficial.hu/promociok/xiaomi12sorozat-ajandekcsomaggal/

Lényegében ez a csomag ugyan az, mint amit a Xiaomi12/Xiaomi 12 Pro előrendelésnél kaptak a vásárlók az adott készülékeknél, annyi különbséggel, hogy okosórát nem tartalmaz a csomag. Ha valaki több információt szeretne megtudni az akcióról, ha a forrás linkre kattintva megteheti ezt.


Forrás