Hiánypótló új funkcióval jöhet az új Huawei Watch

huawei

A Huawei az utóbbi időszakban rengeteg okosórát mutatott be, most pedig jöhet a legújabb készülék, még novemberben, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai óriás pár hónapja dobta piacra a Watch 3-as okosóráit, amik tényleges okosóra funkcióval, nagy üzemidővel és minőségi kialakítással jelentek meg. Egy valamiben viszont még mindig tudott volna fejlődni a termék, mégpedig az egészség funkciók figyelésében.

Habár a sorozat tagjai képesek pulzus és vér-oxigénszint mérésre, még mindig nem képesek EKG és vérnyomás mérésre, így nagyon el van maradva a konkurenciától, hiszen a Samsung legújabb termékei minden ilyen funkciót képesek elvégezni, míg az Apple Watch előbbi mérésére alkalmas.

huawei

Most viszont minden megváltozhat, hiszen még ebben a hónapban piacra dobhatnak Kínában egy olyan okosórát, ami képes mindezek elvégzésére. Ezt több jelentés is bizonyította. E mellett Guangdong tartományában az Élelmiszer-és Gyógyszerügyi Hivatalban is közzétették már a terméket.

Nagyon sok kérdés maradt még nyitott. Egyelőre még nincs hír, hogy milyen áron és mikor érkezhet meg pontosan a termék. Az sem világos, hogy milyen elnevezéssel fog megérkezni az óra. A hírek sajnos arról sem szólnak, hogy az európai megjelenéssel mikor számolhatnak a Huawei vásárlói. Vajon a Huawei GT sorozatot folytatják vagy egy speciális Watch 3-ast dobnak piacra? Hamarosan okosabbak leszünk. Ami biztos, az EUIPO hatóságnál néhány hónapja egy Huawei Watch D nevet regisztrált a cég, így lehetséges, hogy erről lesz szó.


Forrás