Videón a fekete és fehér Google Pixel 4

google-pixel-4-cover

A Google Pixel 4 széria érkezése nem nagy titok, már a keresőóriás is posztolt korábban a mobilokról, most pedig egy-egy videón bukkant fel a fekete és a fehér változat is.


Egy malajziai kereskedő osztott meg két videót, melyeken az állítólagos Google Pixel 4 XL látható. A képkockák megerősítik a korábban látottakat, tehát valóban egy méretes felső kávával kell számolnunk, ami azért valljuk be még ha rengeteg szenzornak is ad helyet, azért lehetne vékonyabb.

Ugyan a két videó nem túl hosszú, de megtekinthetjük a hátlapot is. Az itt lévő hármas kamerarendszer már nem mondható újdonságnak. Formatervezés szempontjából úgy tűnik, hogy a telefonok oldala matt felülettel bír, míg a hátlap fényes felületet kapott. Más forrásból származó információk szerint a Google Pixel 4 kijelzője akár 90 Hz-es képfrissítési frekvencián is működhet. Erre az XDA Developers bukkant rá az Android 10 forráskódjában.

Az alap Pixel 4 várhatóan 5,7 hüvelykes Full HD+ felbontású OLED megjelenítővel fog debütálni. A Pixel 4 XL pedig egy ennél méretesebb 6,3 hüvelykes panelt kaphat. A lapkakészlet mindkét esetben Snapdragon 855 lesz, a bemutató hivatalos dátuma még nem ismert.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.

1 hozzászólás

Comments are closed.