Videón a Google Pixel Watch

Újabb információk érkeztek megjelenés előtt a Google Pixel Watch okosóráról, amit most egy hivatalos videón is megnézhetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az új termékről. 

Már évek óta szólnak pletykák arról, hogy a Google végre bevezetheti az első okosóráját hivatalosan is. Az amerikai vállalat eközben megvette a Fitbit vállalatot, de még így is elég sokat kellett várni az új termék megérkezésére.

Most viszont tényleg találkozhatunk majd vele a boltok polcain, a termék pedig népszerű is lehet, hiszen nagyon jó kialakítást fog megkapni.

A hivatalos termékmegjelenés a szivárgás szerint október 6-án fog megtörténni, amikor be fogják mutatni a Google Pixel 7, Google Pixel 7 Pro és Google Pixel Watch termékeket.

Mindehhez egy sajtóesemény társulhat, amikor is a vásárlók megismerhetik a termékek árazását, specifikációit és azt is, hogy hol lehet majd megvásárolni őket.

A napokban a Google Pixel Watch készülékről a YouTube-on egy új videó jelent meg, amiben megnézhetjük, hogy hogyan is fog majd kinézni. A szíj nagyon hasonló lehet majd, mint amit az Apple okosóráknál használnak, a termék viszont kör alakú lesz, lekerekített szélekkel.

Az új szíjmegoldásnak köszönhetően egyedi kiegészítőket lehet majd csak hozzá vásárolni, így a 20mm-es és 22mm-es szíjakat el kell felejteni. Árazás tekintetében, az eddig megjelent adatok szerint a sima kiadás durván 140.000 Ft-ról indulhat, míg az LTE variáns 160.000 Ft is lehet.


Forrás