Videón az Oppo Find N2 Flip

A kínai vállalat még a hónapban piacra dobhatja az Oppo Find N2 Flip okostelefont, amit most videón is láthatunk. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről.

Az Oppo idén már bemutatott egy hajlítható kijelzős okostelefont, viszont a szivárgások szerint a decemberi hónapban még két ilyen típusú készüléket is piacra fognak dobni az Oppo Inno Day keretein belül. Az egyik ezek közül az Oppo Find N2 Flip okostelefon lesz, ami kagyló kialakítással fog rendelkezni, ahogyan az a videón is nagyon jól látható.

A termékről már elég sok információ kiszivárgott, emellett már render képen is láthattuk, viszont a most megjelent videón végre beigazolódnak az eddigi pletykák.

A fedlapi kijelző mérete tényleg nagyobb lesz, mint az átlag, ugyanis szinte a 60%-át elfoglalja az előlapnak, így több információ tekinthető meg rajta, de persze így egyben sérülékenyebbé is válik.

Hardveresen a termék egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 9000+ lapkát fog megkapni, az akkumulátor kapacitás pedig 4300 mAh-es lesz, amit maximum 44W-al lehet majd tölteni vezetékesen. Pontos megjelenésről és árazásról még nem tudunk, de több forrás is megerősítette, hogy Kínán kívül is fogják értékesíteni a terméket.


Forrás