Xiaomi okostelefonokra érkezett meg az Android 13 béta verziója

xiaomi-12-4

A kínai vállalat néhány okostelefonja a napokban megkapta az Android 13-as verzió béta verzióját, így a felhasználók kipróbálhatják, hogy milyen lesz az új rendszer. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az utóbbi hetekben jelentősen felgyorsultak az események az új Android 13-as rendszer körül, ugyanis több márkánál, mint például a Samsung-nál is, a felhasználók elkezdhették használni az Android 13-as rendszer béta verzióját, néhány napja pedig a Google pixel okostelefonok már a végleges verziót kapták meg, így hivatalosan is elkezdődött az új rendszer korszaka.

A hivatalos információk szerint, folyamatosan bővül majd azon készülékek száma, amik az új rendszert fogják futtatni így a legtöbb márkához még az idén elér majd az újdonság. A Xiaomi a napokban bejelentette a MIUI 13-as és az Android 13 rendszer béta verzióját csúcskészülékeire.

Forrás:gsmarena

A béta programban jelenleg azok vehetnek részt, akik globális kiadású Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro készülékkel rendelkeznek. A készülékek listája a napokban tovább bővülhet majd, de biztosan nem hatalmas ütemben, hiszen a kínai gyártó ezeket nem szokta elkapkodni. Ha valaki a forrás linkre kattint, tájékozódhat arról, hogy hogyan is jelentkezhet a programra.


Forrás