2022-ben több táblagépet fog gyártani a Samsung

tab

A Samsung a következő évben tovább növelheti a tablet gyártásának a számát, amik a felhasználók is megérezhetnek majd, hiszen a boltok polcain több termék lesz elérhető.

crypto50

A tablet piac a pandémia előtt hanyatlásra volt ítélve, hiszen a felhasználók egyre kevesebb tabletet vásároltak évről-évre és nem nagyon volt értelme a nagy méretű táblagépeknek. Aztán hirtelen jött a COVID19 2019 év végén és mindent megváltozott.

A járványhelyzet miatt, a legtöbben otthoni munkára vagy tanulásra kényszerültek, így nagyon hamar megnövekedett a kereslet a tabletek és a számítógépek iránt, hiszen például az oktatás is online formában történt, így elengedhetetlen volt valamilyen okos eszköz a tanulóknak. Ez volt az az időszak amikor szinte mindent el lehetett adni. A hirtelen megnövekedett igényeket a cégek alig tudták kielégíteni.

tablet

A bevételek és az eladási számok, nagyon jól mutatták, hogy érdemes még ezzel a piaccal foglalkozni, hiszen van kereslet. A dél koreai óriás olyan nagyszerű Androidos táblagépeket dob a piacra, mint például a Samsung Galaxy Tab S7 sorozat. Ennek a 2022-es év elején megérkezhet a folytatása, ami tovább növelheti az érdeklődést a cég termékei iránt.

A következő évben a cég a tervek szerint összesen 34 millió darab táblagépet szállíthat le, amit nemrég jelentettek be. Ez a jelenlegi helyeztben egy nagyon jó stragégiának tűnik. Hiszen ezzel nagyjából egy időben egy új, még fertőzőbb vírus mutánst fedeztek fel. Ha a hírek igazak és beigazolódik az,  hogy tényleg még fertőzőbb, akkor a vállalatok és az iskolák, tovább tarthatják otthon embereiket, így még több okos termékeket vásárolhatnak a fogyasztók. Azonban a jelenlegi állás szerint már a Covid19 negyedik hulláma is arra kényszeríti munkavállalókat, hogy növeljék a “home office” arányát.


Forrás