A OnePlus 9 sorozat 2021 elején (márciusban) érkezhet

A OnePlus szinte minden negyedévben piacra dob okostelefonokat, mivel a T széria és a Nord stratégiáját megváltoztatta. 2020. október 15-én a OnePlus útjára indította az új OnePlus 8T telefonját, és már ékeznek a hírek a OnePlus 9-ről.

Az pletykák szerint az új OnePlus 9 a vártnál körülbelül 4 héttel hamarabb indul. Emellett híresztelések vannak arról, hogy néhány hónap múlva újabb Nord okostelefonok érkezhetnek, de ezen már nem lepődünk meg.

A Xiaomi Today megtudta, hogy a OnePlus még néhány okostelefon bemutatását tervezi, és tervezik a következő Flagship okostelefont bemutató eseményt. Források szerint ez 2021 március közepére várható, de a pontos időpontról nincs információ. Teljesen érthető, hogy a OnePlus megpróbálja egyszerűsíteni a termékei bevezetését.

A OnePlus első okostelefonjának megjelenése után minden évben két zászlóshajó-sorozatot mutatott be. Az egyik számsorozattal, a másik pedig a T megjelöléssel. Az utóbbi időben indították a Nord elnevezésű termékeket. A OnePlus számmal jelölt okostelefonok minden évben március közepén vagy áprilisban, a T sorozat tagjai pedig novemberben kerülnek piacra. Mint tudjuk, az okostelefon- óriások, mint a Samsung, és a Xiaomi általában az első negyedévben dobják piacra flagship telefonjaikat. 2021-ben pedig a Samsung januárra tervezi a Samsung Galaxy S21-et, valamint a Xiaomi piacra dobhatja a Xiaomi Mi 11 zászlóshajóját Snapdragon 875 SoC-vel.

OnePlus 9 specifikációk:

A OnePlus 9 kevés információ áll rendelkezésre, de tudjuk, hogy a kódneve „Lemonade”. Továbbá az is várható, hogy a OnePlus új zászlóshajójaként a OnePlus 9 sorozat megkapja a következő Snapdragon 8-as sorozatú SoC-t (valószínűleg Snapdragon 875). Az AMOLED kijelző legalább 120 Hz- es frissítési frekvenciával üzemel, és a készülék minimum 65 W-os töltést fog támogatni.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.