Akcióban a Huawei Mate X2

Közzétettek egy friss videót a Huawei legújabb csúcsmobiljáról a Mate X2-ről, ami azt mutatja be, hogyan kapcsolódik NFC segítségével egy Matebook-hoz az eszköz. 

Nem lesz nehéz dolguk a Mate X2 tulajoknak ha méregdrága mobiljukat csatlakoztatni szeretnék laptopjukhoz. Egyes lapik esetében már adott az NFC-s kapcsolódási lehetőség, ami nagyon megkönnyíti a felhasználók dolgát, elég lesz ugyanis a laptophoz érinteni a mobilt és máris létrejön a kapcsolat. Ezt követően a telefon kijelzőjének képe rögtön megjelenik egy külön ablakban és akár azon keresztül is lehet majd vezérelni az eszközt. Ez egy remek kényelmi funkció, ami nyilvánvalóan nagyon hasznos lesz bizonyos helyzetekben.

A Többképernyős együttműködés egyébként már nem újdonság, de a felvételből látható, hogyan kezeli a rendszer a másodlagos kijelzőt. A külső és a belső képernyő közötti váltás villámgyors, nem gondolkodik sem a mobil, sem a laptopon futó szoftver. A Mate X2 nem lett egy olcsó mulatság, Európában 2300 eurót fognak érte kérni, ami több mint 800 ezer forint. Ha szeretnél többet megtudni a mobilról, olvasd el korábbi cikkünket.