Befutottak az első LG G8 ThinQ pletykák

írta: odinsann

Már több mint egy hónapja mutatta be az LG a G7 ThinQ-t, a debütálását követően nem is kellett sok időnek eltelnie, hogy megérkezzen az első hír a G széria következő modelljéről.


Az LG G8 ThinQ megjelenésére a jövő évig még biztosan várnunk kell, eddigi tapasztalatain alapján csak az ezt megelőző pár hónapban zúdult minden információ a nyakunkba egy esetleges megjelenés előtti készüléket illetően. Kivételesen már most befutott az első hír a mobilt a illetően. A jelenlegi forrásunk, az Ice Universe kifejezetten megbízhatónak mondható ezen a téren.

Legfrissebb tájékoztatásuk szerint, az LG jövőre már nem QHD (2560×1440) felbontással fogja legújabb csúcsmobilját piacra dobni, hanem 4K pixelfelbontású megjelenítőkre váltanak. A panel LCD lesz, tehát az LG továbbra is a V sorozatnál használja majd az OLED kijelzőt. Mostanában nem fut valami jól a mobilos részleg szekere a gyártónak és a Galaxy S10 is ilyen felbontással fog érkezni ezért egyértelmű, hogy nem szeretnének lemaradni, ez utóbbi is lehet az egyik oka a váltásnak.

forrás: gizmochina