Bemutatták az új és olcsó Xiaomi Redmi Watch 2 okosórát

redmi

Ahogy azt már megírtuk nektek a kínai vállalat egy újabb okosórát tervez piacra dobni, amit most be is mutattak. Mutatjuk a Xiaomi Redmi Watch 2 részleteket.

crypto50

A Xiaomi Redmi Watch 2 már előrendelhető durván 19.000 Ft-os áron, az értékesítés pedig november 11-én kezdődhet meg Kínában. Az óra számos újítást kapott, ilyen például a kijelző.

A régi modell egy 1,4 colos IPS LCD panellel rendelkezett, míg az újdonság egy 1,6 colos AMOLED kijelzőt kapott meg úgy, hogy fizikálisan nem nagyon növekedett a termék.

Az akkumulátor kapacitása is megváltozott, így egyetlen feltöltéssel a cég szerint, akár 12 napig is kibírhatja az óra. A töltés mágneses megoldással történik csak úgy mint az elődnél.

xiaomi

Sportolás mérés tekintetében is jelentős a lehetőség, hiszen már 117 sport módot figyelhetünk meg vele, amibe az úszás is beletartozik. Emellett van pulzusmérés, vér-oxigénszint mérés és alvásfigyelés is. Az 5 ATM vízállósági tanúsítvány is adott, így nem kell attól félni, hogy beázik a Xiaomi Redmi Watch 2.

A termék GPS támogatottsággal rendelkezik, így, ha valaki elmegy sportolni és nem viszi magával a telefonját, akkor is megjegyzi az óra a koordinátákat és szinkronizálja a telefonra. A mobiltelefon fizetés is lehetséges, mivel NFC támogatottsággal is rendelkezik. Összesen 3 színben érhető el: fekete, kék és rózsaszín.


Forrás