Drágább lesz a Samsung Galaxy Watch 5 széria, mint az előd modell

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy Watch 5 szériát, ami a legújabb pletykák szerint, drágább lesz, mint az előd modellek.

A Samsung valamikor augusztusban mutathatja majd be a legújabb okosóráit, amik Samsung Galaxy Watch 5 és Samsung Galaxy Watch 5 Pro néven lesznek kaphatóak, az eddig megjelent információk szerint.

A termékek többféle méretben lesznek kaphatóak, viszont a Classic modell eltűnhet a kínálatból, vagy az is lehet, hogy meghagyják a Samsung Galaxy Watch 4 Classic-ot lehetőségként a piacon.

Az új termékek állítólag drágábbak lesznek, mint ahogyan a Samsung Galaxy Watch 4 sorozatnál tapasztaltuk. A Samsung Galaxy Watch 5 40 mm-es kiadása durván 120.000 Ft-ba kerülhet majd, a Samsung Galaxy Watch 5 44mm-es kiadás pedig, mai árfolyamon számítva 140.000 Ft.

Ezek mellett jöhet a Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, ami pedig durván 200.000 Ft is lehet. Persze ezek egyelőre még csak szivárgások és egyáltalán nem biztos, hogy ilyen áron jönnek, a megjelenésig még akár drágábbak is lehetnek persze annak is megvan az esélye, hogy olcsóbbak lesznek.


Forrás