Egész korrekt áron nyitnak a Huawei csúcskészülékei hazánkban

írta: remake

A Huawei két napja Párizsban mutatta be a P20 és P20 Pro okostelefonokat. Az árcédulákkal kapcsolatban már több pletykát is hallhatunk, de egyenlőre nem volt tiszta nálunk pontosan milyen áron nyitnak majd a mobilok.


Egyébként holnaptól előrendelhető mindkét újdonság és a P20 Lite is, egészen április 15-ig. Akik ezen időszak alatt Huawei P20 vagy P20 Pro-t rendelnek 360°-os panoráma kamerát kapnak ajándékba, a P20 Lite mellé pedig egy Bluetooth fülhallgató jár. A készülékeket április 16-tól lehet majd átvenni és ekkor kerülnek az üzletek polcaira is. 

A Huawei által javasolt bruttó fogyasztói árak a következők:

Huawei P20 Pro : 269.990 Ft
Huawei P20 : 209.990 Ft
Huawei P20 Lite : 119.990 Ft

A két drágább modellre a 2 év teljes körű garancián felül Prémium Szervizt is kapunk, ez tartalmaz egy három hónapos garanciát a kijelzőre, ha véletlenül betörne vagy megkarcolódna, illetve egy háztól-házig szervizt, ez esetben a futár az általunk megadott címre jön a hibás készülékért.Szerencsére a korábban hallottakkal ellentétben elég korrekt árakat kaptunk. A Huawei P20 Pro éjfekete, holdfény kék, alkonyat lila színekben, a P20 éjfekete, holdfény kék, aranyló rózsaszín, a Huawei P20 Lite pedig lagúna kék, éjfekete és sakura rózsaszín árnyalatokban lesz beszerezhető.