Egyedi ajánlattal indult a Samsung Pay Németországban

A Samsung Pay sikeres bétatesztelésen esett át Németországban, és a szolgáltatás mai naptól széles körben érhető el. Ennek alkalmából a Samsung Németország bejelentette, hogy azok az ügyfelek, akik regisztrálnak a szolgáltatásra és november 18. előtt megvásárolnak egy a promócióban résztvevő Galaxy okostelefont, akár 200 eurós hitelkeretet kaphatnak.

A németországi Samsung Pay bétaprogramot szeptember végén vezették be, amikor a vállalat elárulta, hogy a szolgáltatást más kondíciókkal fogják biztosítani a többi országhoz képest. Pontosabban a Samsung Pay-t a Solarisbank AG és a Visa együttműködésével hozzák Németországba, és az ügyfelek gyakorlatilag bármilyen számlával képesek lesznek összekapcsolni, még akkor is, ha a bank nem támogatja a mobilfizetéseket.

A promóció szerint: „Vásároljon új Galaxy készüléket és Samsung Pay hitelkeretet adunk hozzá!”

Az új németországi ügyfelek, akik egy új Galaxy okostelefon vásárlását tervezik, akár 200 EUR értékű Samsung Pay hitelt is igénybe vehetnek. Az ajánlat csak a következő modellekre vonatkozik: Galaxy S20 családra, beleértve az új Galaxy S20 FE-t is, a Galaxy Note 20 szériára és a Galaxy Z Flip-re, valamint annak nagyobb testvére, a Galaxy Z Fold 2-re.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.