Egyre több mobilra válik elérhetővé az EMUI 10

Magyarországon a jövő év elején egyre több Huawei készülék kaphatja meg az EMUI 10-et. Az új felület letisztultabb dizájnnal, funkcionalitását tovább fejlesztve áll a felhasználók rendelkezésére. A készüléktulajdonosok ezentúl egyszerre több videóhívást is indíthatnak, mindemellett az EMUI 10 fejlesztői a biztonságra és a fájlmegosztás fejlesztésére törekedtek.

Letisztult dizájnnal érkezett a Huawei új saját fejlesztésű rendszerfelülete, az EMUI 10. Az
esztétikus forma mellett a fejlesztők a funkcionalitásra törekedtek, az új ikondizájnnal a Beállítások menüpont kezelőbaráttá tételét és a felhasználói élmény javítását tűzték ki célul. Az új felhasználói felület jelentős változást hoz majd a telefonálásban: az innovatív osztott képernyős technológiának köszönhetően a felhasználók egy időben akár több videóhívást is lebonyolíthatnak, mindezt HD minőségben.

Az osztott képernyős funkciójának köszönhetően a készüléktulajdonosok akár
munkahelyükön is pillanatok alatt csatlakozhatnak számítógépükhöz, a Drag-and-Drop
technológiával pedig fájljaik is másodpercek alatt megoszthatóvá válnak a két eszköz között. Az érzékeny adatok megosztását illetően a Huawei továbbfejlesztette biztonsági rendszerét, így a felhasználó bármilyen adatot is kíván megosztani két eszköz között, ahhoz szükséges az előzetes jóváhagyása, a készülékek csak ezt követően oszthatnak meg fájlokat bármilyen más eszközzel.

A Huawei a hívások minősége mellett a kezelőfelület megjelenésére is nagy hangsúlyt fektetett. Elődeitől eltérően az EMUI 10 új, sötét módban is elérhető lesz, amely optimalizálja a szöveg és a háttér közti színkontrasztot, a szövegek és ikonok színét, és segíti az olvashatóságot a felhasználó számára.

Az EMUI 10 jövő év elején folyamatosan egyre több Huawei készüléken válik elérhetővé, ezáltal minél több felhasználó férhet hozzá a legújabb kezelőbarát rendszerfelülethez. A kezelőfelület frissítését az okostelefon-tulajdonosok a megszokott módon, a beállítások/Rendszer/Szoftverfrissítés menüpont alatt érhetik el Huawei készülékeiken. Amennyiben a frissítéshez a felhasználóknak segítségre van szükségük, a Huawei szakképzett eladói a gyártó szervizközpontjaiban, a Huawei Pop-Up Store-ban, valamint az Experience Store-ban is rendelkezésükre állnak.

Magyarországon először az alábbi Huawei-készülékeken érhető el az EMUI legújabb verziója:

  • Huawei P30
  • Huawei P30 Pro
  • Huawei P30 Lite
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei Mate 20 Lite
  • Huawei Mate 20 X
  • Huawei Mate 20 RS (Porsche Design)
  • Huawei Nova 5T