Elkapkodták a ROG Phone 2-t, mint a cukrot

Az Asus ROG Phone 2 értékesítése ma vette kezdetét, ahogy várható volt villámgyorsan elkapkodták az első szállítmányt a készülékből.


Július 22-én debütált az ASUS következő generációs gamer mobilja, a ROG Phone 2. Már a bemutatót követő napokban lehetett hallani, hogy hatalmas az érdeklődés a telefon iránt. Az értékesítés első napján mindössze 73 másodperc kellett ahhoz, hogy elfogyjon az első készlet a ROG Phone 2-ből, ami 10 ezer egységből állt. Természetesen az ASUS tisztában van vele, hogy ez a 10 ezer darab nem volt elegendő, mivel ennél jóval többen rendelték elő a készüléket. Ezért egy bejegyzést tettek közzé a weibo-n, ahol leírták, gőzerővel dolgoznak azon, hogy augusztus 4-én és 6-án, a következő értékesítési napokon újabb példányok találjanak gazdára.

rog_phone_2_cover

A ROG Phone 2 egyébként 6,59 hüvelykes, 2340 x 1080 felbontású, 120 Hz-es és HDR 10 támogatású megjelenítővel érkezett. Benne a Qualcomm legújabb csúcsprocesszorát, a Snapdragon 855 Plus-t találjuk, akárcsak a rivális Black Shark 2 Pro-ban. A memóriakiosztást tekintve akár 12 GB RAM-al és 512 GB-os UFS 3.0-ás tárolóval is be tudjuk szerezni a mobilt. Ugyan kamerákban nem túl erős a ROG Phone 2, a hátlapján csak kettő darab 48+13 megapixeles modult találunk. Egy gamer telefonnál ez annyira nem mérvadó, sőt kompromisszumként ott a 6000 mAh-s akku, aminek a játékoknál sokkal nagyobb hasznát veszik a felhasználók.

1 hozzászólás

Comments are closed.