Fontos információ a Vodafone ügyfeleknek

vodafone

Magyarország egyik legnagyobb szolgáltatója egy fontos hírt tett közzé a hivatalos weboldalán, amit érdemes figyelembe venni. Mutatjuk a részleteket.

A Vodafone az utóbbi időszakban nagy átalakuláson ment keresztül, kezdve a UPC felvásárlásával, a felületek megújításával és az e-SIM bevezetésével.

Teljesen még mindig nem készültek el, hiszen még szorulnak a felületek némi javulásra, de folyamatosan látható az előrelépés. A cég úgy tűnik, hamarosan ismét egy nagyobb fejlesztést vezethet be.

A hivatalos oldalukon közzétettek egy információsávot, ami azt tartalmazza, hogy július 11 és július 16 között nem lehet majd ügyeket intézni a cégnél és a vásárlás sem lesz lehetséges. Az oldalon részletesen megtalálható, hogy mely szolgáltatások fognak működni és melyek nem. Indoklásként azt tüntették fel a weboldalon, hogy az informatikai átállás miatt lesz a szünet.

Amit fontos kiemelni, hogy a szolgáltatások ettől függetlenül működni fognak, tehát működik az otthoni TV és internet szolgáltatás is, valamint a mobiltelefonoknál is ugyan ez a helyzet. Azt mindenképpen el lehet mondani, hogy a cég részéről dicsérhető, hogy idejében megosztották a felhasználókkal ezt az információt, így lehet majd készülni rá.


Forrás