Galaxy A21S: megérkezett az első promóciós videó

galaxy-a21s-cover

Látványos promóciós videó mutatja be a Samsung Galaxy A21S két funkcióját amit a kamerák segítségével vehetünk majd igénybe.


A Samsung Galaxy A20 szériája igen nagy népszerűségnek örvend. Ebből adódóan nem is kérdés, hogy folytatja-e a dél-koreai gyártó a sorozatot. A termékcsalád első tagját már több készülék is követte, közülük jelenleg az A20S az egyik legnépszerűbb a Samsung mobilok között, de a Galaxy A21S érkezése sincs már olyan messze. Első alkalommal az év elején hallhattunk a mobilról. Ekkor úgy sejtettük, hogy megjelenéséig nem sok idő van hátra, azonban ez nem így lett. Lassan az év közepénél járunk, de még mindig semmi, kivéve egy most a napokban a YouTube-ra feltöltött videót. Ezen az AR Doodle és Live Video funkciókat ismerhetjük meg közelebbről. Előbbivel látványos videókat készíthetünk magunkról, utóbbi pedig megkönnyíti az élő videózást a közösségi média platformokon, tehát Facebook-on, Instagram-on és YouTube-on.

A képkockák a fentieken túl megerősítik továbbá a telefon nevét is, vagyis az A21S-t. Az eddig kiszivárgott információk alapján fekete, piros és fehér színekben tudjuk majd beszerezni. Állítólag Exynos 850 processzort, 3 GB RAM-ot és 64 GB-os tárolót találunk majd benne. Ha igazak a hírek akkor 48 megapixeles lesz a hátlapon lévő főkamerája, az akkumulátorának kapacitása pedig 5000 mAh-s. Azt, hogy mikor szándékozik a Samsung piacra dobni továbbra sem tudjuk, de nagyon úgy tűnik, hogy már nincs sok hátra.