Geekbench tesztet futtatott a Huawei P20

Már kevesebb mint két hetünk van a Huawei P széria következő mobiljainak bemutatójáig, idő közben a Huawei P20 megmutatta erejét a Geekbench-nél.


Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a P20 hozta a tőle elvártakat a teszt során. Mivel a készülékben a Mate 10-nél megismert Kirin 970 lapka kapott helyet, illetve a rendszermemória is megegyező, így adott az eredmény. A megmérettetés alkalmával még nem a saját nevén szerepelt, hanem kódneve (Emily) és típusszáma (EML-L29) által lett beazonosítva, ezért az sem kizárható, hogy el prototípusról van szó.

A látottak alapján kijelenthetjük, hogy a többmagos teszt során maga mögé utasította a Huawei Mate 10-et, viszont Sony Xperia XZ2-t és a Galaxy S9-et nem sikerült megizzasztania sem. Az egymagos próbatételen a négy modell közül sajnos utolsóként végzett, nem sokkal, de a Mate 10 megelőzte. Talán jövőre már nem csak a Plus/Pro változatok kiváltsága lesz a 6-8 GB RAM, mivel ez ilyen benchmark applikációknál elég sokat számít, de átlagos felhasználás mellett nem igazán vehetünk észre különbséget.