Gyorsított forint átutalással újít a Revolut

Mostanában nagyon rákapcsolt az új funkciókra a Revolut. A közelmúltban átszabták a kezelőfelületet, a kriptopénzekkel kapcsolatban is jöttek változások, most pedig a forint átutalásokat gyorsították fel. 

Örülhetnek a hazai Revolut felhasználók, mivel a fintech cég jelentősen lecsökkentette a hazai forint átutalások várakozási idejét. Mostantól nem kell több napot várni azoknak, akik átutalással töltenék fel a számlájukat, mivel az Európai Gazdasági Térség területén élő lakossági felhasználók részére lehetővé tették a HUF feltöltést. A tavasszal bevezetett azonnali átutalásnak köszönhetően néhány perc alatt, de legfeljebb egy munkanap alatt teljesül egy tranzakció. Természetesen ha Revolut-ról utalunk saját bankszámlánkra arra sem kell már annyit várni.

A dolog a Raiffeisen bevonásával jött létre, a Revolut gyűjtőszámla-adatokat biztosít ügyfeleinek, akiket egyedi referenciaadatok különböztetnek meg egymástól. Ezeket az adatokat a kezdőképernyőn, a számlák menüpont alatt a magyar zászlóra koppintva lehet elérni. Egy banki kódból, valamint egyedi referenciából áll. Az egyedi referencia rendkívül fontos, aki pénzt küld a helyi HUF-számládra, annak meg kell adnia ezt a fizetési referenciát, ellenkező esetben az átutalás nem ér célba.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.