Gyorstalpaló érkezett a Motorola Razr 2019-hez

razr-cover

A Motorola Razr 2019 előrendelése külföldön már lezajlott, most videókon keresztül kaptak egy kis használati utasítást az újdonsült tulajdonosok.


Sajnos itthon még nem vásárolható meg a Motorola Razr 2019, de aki később szeretne magának venni ilyen készüléket annak mindenképpen érdemes lesz megnéznie a cég által nemrég közzétett videókat. Ezeken az egyszerűbb kezelést, és azt mutatják be, hogy mit nem szabad a telefonnal csinálni. Az első szerint nem árt gondoskodunk a telefonról. A kijelző állagmegóvása érdekében érdemes tisztán tartani a megjelenítőt. A képernyő egyébként rendelkezik egy víztaszító réteggel, így nedves ronggyal nyugodtan letörölhetjük. Láthatóan a Razr sincs oda a szennyeződésekért akárcsak a Galaxy Fold. A következő dolog amit szem előtt kell tartanunk, hogy ne tegyünk kijelzővédő fóliát a telefonra, valamint ha zsebre tesszük a mobilt akkor azt összecsukott állapotban tegyük.

A következő videóban egy kis segítséget kapunk ahhoz, hogy a mindennapi használat során hogy teheti könnyebbé életünket a Razr. Ha például rossz fényviszonyok miatt bekapcsolnánk a telefon vakuját, hogy azzal világítsunk elég csak csukott állapotban kétszer megrázni a készüléket. Nem kell tehát szétnyitnunk és a menüben böngészni a vaku bekapcsolásához. A képkockákból kiderült az is, hogy ha három ujjunkat a megjelenítőre helyezzük akkor képernyőfotót tudunk csinálni.

A harmadik videó azt mutatja be, hogy tudunk egyszerűbben fotókat csinálni. Amennyiben összecsukott állapotban van a telefon és a másodlagos kijelző segítségével lőnénk egy szelfit az időzítő elindításához csak a kezünket kell használunk. Ha időzítő nélkül szeretnénk fotózni akkor pedig elég csak mosolyognunk.

A fentieken kívül még más érdekességeket is megtudhatunk a videókból, érdemes végignézni őket.

Nincs most menőbb telefon a Motorola Razr 2019-nél

Különleges dobozban jön a Motorola Razr 2019

Kiderült mi lesz a következő Motorola Razr egyik újítása

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.