Különleges dobozban jön a Motorola Razr 2019

razr-2019-cover

Úgy tűnik a Motorola Razr 2019-nek már nem sok van hátra, és hamarosan felkerül az üzletek polcaira, erről árulkodnak a készülék dobozáról most megosztott képek is.


Jin Ge, a Lenovo kínai mobiltelefon üzletágának vezetője a napokban megosztott néhány képet a cég Weibo oldalán az érkezőfélben lévő készülékről és annak dobozáról. Mint tudjuk a Razr 2019 jelenleg éppen gyártási folyamatban van. A képek alapján viszont már nem sok választja el attól, hogy kereskedelmi forgalomba kerüljön. Különleges mobiltelefonhoz persze egy különleges doboz is dukál. Valószínűleg így voltak a Lenovo-nál mikor megtervezték a Razr dobozát. Az eddig megszokott csomagolástól eltérően ugyanis a Razr 2019 egy fekete színű, háromszög alakú dobozban fog érkezni. A megosztott fotókból leszűrhetjük azt is, hogy egy fekete színű, 6/128 GB-os változatot rejt a doboz, illetve az is kiderült, hogy a 128 GB tárhelyből 106 GB áll majd rendelkezésére annak, aki egy ilyet beszerez magának.

Még pontosan nem tudni, hogy mikortól kezdődik meg a Motorola Razr 2019 értékesítése, a mobilt tavaly november közepén mutatták be, ára pedig elég magasnak mondható. A telefon 1499 dollárba fog kerülni az Egyesült államokban, ami átszámítva körülbelül 450 ezer forintot jelent, tehát nem igazán mondható egy olcsó masinának. Ezért az összegért pedig Snapdragon 710 processzort, 6 GB RAM-os és 128 GB-os belső tárolót kapunk. A Razr 2019 elődjéhez hasonlóan két kijelzővel rendelkezik. Összecsukott állapotban egy 2,7 hüvelykes 800 x 600-as felbontású megjelenítőn tudjuk olvasgatni az értesítéseket, valamint ha éppen zenét hallgatunk válogathatunk a számok között. Nyitott állapotban már egy jóval nagyobb 6,2 hüvelykes flexibilis pOLED kijelző tárul elénk, melynek felbontása 2142 x 876 pixel.

Ami a kamerákat illeti, az előlapon egy 5 megapixeles előlapi kamera áll rendelkezésünkre. Ezen kívül van még egy másik 16 megapixeles kamera is ami a másodlagos kijelző mellett található. Természetesen ezzel is tudunk szelfiket készíteni, csak ez esetben a kisebb kijelzővel kell beérnünk.

Jön a konkurencia

A Motorola Razr 2019 eddig egyértelműen sikerre volt ítélve. Viszont a múlt héten kiderült, hogy a Samsung hamarosan egy hasonló készülékkel fog előállni, ami az eddigi pletykák alapján jóval olcsóbb lesz mint a Razr 2019. Már ha valóban olcsóbb lesz, mivel ezzel kapcsolatban még hivatalos megerősítést nem kaptunk, egyelőre még a neve is tisztázatlan. Az eddigi információk alapján februárban fogják bemutatni, addig még van ideje a Lenovo-nak, hogy eladjon jó pár darabot a Razr-ból.