Hamarosan aprópénzért tölthetünk le Full HD videókat a YouTube-ról

Valószínű neked is feltűnt már, hogy ha felmész a Youtube-ra, vagy elindítod az alkalmazást, felajánlja az egy hónapos ingyenes Youtube Premium tagság kipróbálásának lehetőségét. A dologról valamiért mindenkinek a reklámmentesség ugrik be, pedig ennél sokkal többet hoz a Premium.


Elég idegesítő tud lenni, mikor telefonról elindítod a Youtube-ot, és ha átváltasz egy másik alkalmazásra vagy lezárod a képernyőt, megáll a videó vagy zene lejátszása. Ha előfizetsz havi 2390 forintért a Prémiumra, ez máris kiküszöbölhető, sőt ezért az összegért megkapod a YouTube Premium Music-ot is. Ezen valószínű nem kell sokat magyarázni, az Apple Music-hoz vagy a Spotify-hoz hasonlóan, zenestreamelési szolgáltatásról van szó. Ez már reklámmentes, tehát megszakítás nélkül hallgathatod kedvenc zenéidet.A YouTube Premium előnyei

És akkor ott van még a YouTube Originals is, amiben számtalan egyedi sorozat és film található meg, többségük máshol nem látható. Ennek talán egyetlen hátránya, hogy nagy részük angol, de feliratot több nyelven is beállíthatunk hozzájuk. A YouTube prémium egyik ütőkártyája a hasonló szolgáltatásokhoz képest, hogy a videókat (és persze a zenéket is) letöltheted, bármit ami megtetszik, legyen az egy trailer vagy egy klip.

Eddig csak 720p-ben lehetett leszedni őket, februárban lehetett hallani, hogy hamarosan az 1080p is elérhetővé válik. Most erre is sor került, ugyan nálunk még csak a 720p-t ajánlja fel a YouTube, de egyes országokban már az 1080p is engedélyezett. Valószínű nem kell sokat várni, és globálisan is adott lesz ez a lehetőség. Ha van rá lehetőséged mindenképp próbáld ki az egy hónapos ingyenes próbaidőszakot. Nagyjából egy pizza árába kerül havonta a Premium, érdemes előfizetni rá.