Három kijelzős mobilra utaló Samsung szabadalom bukkant fel

Már eddig is láthattunk elég különös szabadalmakat, melyeket a mobiltelefonokat gyártó cégekhez köthetünk. Viszont a Samsung egy korábbi szabadalma azért már ezeken is túltesz.


Az elmúlt hónapokban már több innovatív okostelefonnal találkozhattunk. A nagy gyártók mellett a kisebb kínai konkurensek is csatlakoztak a versenyhez. Elég csak az Oppo és a Vivo megoldásaira gondolni, tőlük elég különös praktikákat láthattunk az elmúlt időszakban, melyet később a nevesebb gyártók is “átvettek”. Természetesen még mindig maradtak kijátszható lapok minden cég paklijában, ilyen a Samsung egyik napokban felbukkanó különös szabadalma is. Amiről ténylegesen egy pár kézben tartott kártyalap juthat eszünkbe.

Ezt a szabadalmat a vállalat még tavaly augusztusban nyújtotta be, és idén márciusban kapták meg. A lényege, hogy három különálló kijelző helyezkedik el egymás mögött, melyek alul egymáshoz vannak rögzítve. A rögzítés pedig úgy van megoldva, hogy segítségével az egymás mögött elhelyezett megjelenítőket szét tudjuk húzni, így egyből három állhat rendelkezésünkre. Már ha valóban szükség van háromra.

Láthatóan mindhárom eszköz nagyon vékony lesz (már ha elkészül). Erre a dizájnra aztán lehet mondani, hogy rendkívül egyedülálló. Már csak az a kérdés, hogy használat során miben is lesz jobb egy ilyen telefon, mint a jelenlegi csúcsmobilok. Persze az sincs kizárva, hogy soha nem készül el.