Hasznos funkcióval bővül a Google Messages

A Google nemrégiben olyan funkciót talált ki Messages applikációjához, ami lehetővé teszi, hogy ütemezzük milyen időpontban szeretnénk elküldeni egy üzenetet.

Gondolj csak bele, biztos voltál már olyan helyzetben, hogy elsőnek akartad felköszönteni egyik szeretteted születésnapján de viszont nem tudtál későig fent maradni, így az üzenet küldése sajnos későbbre maradt. Ha már veled is megfordult hasonló, akkor ez az új funkció neked való.

Amint leírod a kívánni szánt üzenetet, csak annyi a dolgod, hogy tartod az ujjad a küldés gombon, ami felnyit egy négy opcióból álló ablakot. Az első három már előre meghatározott időpont lehetőségét adja, viszont a negyediknél te határozhatsz meg egy tetszőleges időpontot. Itt megadhatod a napot, azon belül pedig az órát, amikorra szánod elküldeni az üzenetet.

Ez a kívánt beállítás megjelenik a chat ablakban, amire kattintva meg tudjuk változtatni az ehhez levő beállításokat. Ez az opció lehetőséget ad az üzenet frissítésére, megváltoztatására, azonnali küldésre illetve annak törlésére.

Mivel eddig úgy volt kifejlesztve az applikáció, hogy a küldés gombot lenyomva tartva MMS melléklet küldésére volt lehetőség, ezért bizonyára sokaknak felmerült a kérdés, hogy ezek után ezt hogy áll módunkban megtenni? Erre a jobb felső sarokban elhelyezkedő három pontos menüben lesz lehetőség.

Ez az újdonság egyelőre limitált számú felhasználónak érhető el, de információink szerint a következő hetekben már szélesebb körben elérhetővé teszik.

Képek: Google

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.