Jönnek a Marvel és Disney kiegészítők az új Samsung mobiltelefonhoz

z fold 3

Több ízben folytat együttműködést a Samsung különböző vállalatokkal annak érdekében, hogy minél jobban népszerűsítse a termékét. Most is így tett és több egyedi kiegészítőt mutattak be a népszerű filmgyártó cégekkel.

crypto50

A dél-koreai cég mindig egyedi és ötletes kiegészítőkkel lepi meg a felhasználóit és ők kifejezhetik a stílusukat ezek segítségével. A Samsung Galaxy Z Flip 3 bevezetésével egy új divatot teremtettek az okostelefonok körében, amihez a tartozékok és tokok is egyediek.

Most a Marvel-el és a Disney-vel együttműködve új hevedereket dobtak piacra az egyik tokhoz. Ez sok képregény és Disney film rajongónak lehet egy plusz motiváció, hogy beleszeressen a mobiltelefonba és megvásárolja magának.

samsung

Az egyik kiegészítő egy MARVEL felirattal ellátott heveder a másik pedig egy Mickey egér formájú gyűrű, ami segíthet biztonságos pozícióban tartani a hajlítható kijelzővel rendelkező készüléket.

Az újdonságok csupán Tajvanon érhetőek el egyelőre 7.700 Ft és 10.000 Ft-os áron. Arról nincs hír, hogy más piacra is eljuthatnak-e a kiegészítők, vagy csak korlátozott számban lesznek kaphatóak az adott piacon. Emellett többféle, Tajvani művészek által megtervezett hevedert is bemutatott a cég.

samsung

A Samsung Galaxy Buds család sem maradt kiegészítő nélkül, hiszen a képen látható Samsung Galaxy Z Flip 3-ra hasonlító tokot kaptak meg, ami 11.000 Ft-os áron vásárolható meg.


Forrás

MEGOSZTÁS
GSMring