Képeken az új Huawei Nova 10 okostelefonok

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja legújabb generációs okostelefonjait, amikről most render képek szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Huawei Nova 10 készülékekről.

A Huawei a napokban több olcsó okostelefont is bemutatott, most viszont a közép-felső kategóriába mutathatnak be készülékeket. Úgy tűnik, hogy hamarosan megérkezhet a Huawei Nova 9 készülék utód modellje, sőt jöhet egy Pro variáns is.

A napokban élő képek szivárogtak ki a Huawei Nova 10 és Huawei nova 10 Pro okostelefonokról, amik nagyon hasonlóak lehetnek dizájnba, mint az előd modell. Pontos bemutatási időpontot egyelőre nem tudni, sem azt, hogy milyen áron érkezhetnek a termékek, viszont a forrás szerint, valamikor a júliusi hónapban kerülhet sor a bemutatásra.

Ha a hátlapot megnézzük, akkor mondhatjuk, hogy szinte teljesen megegyezik a dizájn az előző generációval, viszont a kamerasziget megváltozott, nem kör alakban helyezkednek el a kamerák, hanem egymás alatt.

Mindkét termék OLED kijelzőt fog megkapni 120 Hz-es képfrissítéssel. Mindkét készülékben egy Snapdragon 778G dolgozhat majd, ami nem mai darab, de nem mondható rossznak persze várjuk meg a termék árazását.


Forrás