Kiderült, hogy mikor érkezhet az új Oneplus Pad

A kínai vállalat a következő évben egy új felső kategóriás táblagépet dobhat piacra, amiről most több információ is kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

Az elmúlt két évben egyre több gyártó csatlakozik a táblagépek piacához, sokan látnak még benne potenciált, emellett több gyártó is most mutatott be először saját fejlesztésű táblagépet.

Itt leginkább a kínai gyártókra kell gondolni hiszen a Xiaomi is tavaly mutatta be a legújabb táblagépét hosszú idő után, valamint az Oppo is már rendelkezik saját megoldással.

A Oneplus egyelőre még nem mutatott be saját terméket, de a pletykák szerint a következő évben megérkezhet az első Oneplus készülék, Oneplus Pad néven. Valószínűleg nagyon hasonlítani fog az Oppo által forgalmazott termékre, ugyanis a Oneplus az Oppo leányvállalata.

A főbb specifikációk még nem szivárogtak ki, viszont a forrás megjegyzi, hogy az sem lehetetlen, hogy az Oppo Pad-ot adják ki újra új elnevezéssel, így lehetséges, hogy hardveresen egy Snapdragon 870-es lapka fog dolgozni benne, az akkumulátor kapacitása pedig 8360 mAh-es lehet. Ha a készülékről bővebb információnk lesz, mindenképpen megírjuk majd nektek.


Forrás