LG X mach és X max promóciós videó

Az LG hivatalosan is bemutatta júniusban az X mach és X max mobilokat, melyek hamarosan piacra is fognak kerülni a közeljövőben. Míg a telefonokra várakozunk a gyártó kiadta a két készülék promóciós videóját, hogy jobban szemügyre vehessük az érkező modelleket.

Az első promóciós videó rávilágít arra a tényre, hogy a az LG X mach támogatja az LTE Cat9 3CA-t, ami azt jelenti, hogy elméletileg így elérhető lesz a 400 Mb/s adatátviteli sebesség a telefonnal. Továbbá a mobilban egy Quad-core 1.44 GHz Cortex-A53 & Dual-core 1.82 GHz Cortex-A57 processzor található, Adreno 418 grafikus chip, valamint 5,5 hüvelykes Quad HD kijelzővel rendelkezik és ujjlenyomat olvasó is található a hátlapon.

A másik videón az LG X max látható, melyről a videó alapján azt gondolnánk, hogy egy nagyobb készülékről van szó, azonban nem nagyobb az X mach-nál, ugyan is itt is egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapunk majd. A hardveres összeállítás terén szerényebb specifikációkkal rendelkezik a mobil az X mach-hoz képest, ugyanis a képernyő itt csak egy 720p felbontású, és a processzor pedig 1,3 GHz órajelű quad-core chip. Valamint 2 GB RAM található még a mobilban, míg az X mach 3 GB RAM-al van felszerelve.

forrás: phonearena

MEGOSZTÁS