Már hivatalosan is elérhető a Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

xiaomi

Már egy ideje hallani lehetett arról, hogy hamarosan debütálhat egy új kiadású Xiaomi karkötő. Most ez meg is történt, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Xiaomi idén mutatta be a Xiaomi Mi Smart Band 6 okoskarkötőt, amihez nagy reményt fűztek, hiszen agresszív árazással dobták piacra, amellett, hogy specifikációk tekintetében is sokat fejlődött az előd modellhez képest. Megkapta a vér-oxigénszint mérést, emellett a szenzorok is pontosabban mérnek.

A kijelző nagysága megnövekedett, a minőség pedig javult, így akár jobban lehet látni nagy fényben is azt, hogy milyen értesítéseket kaptunk. Az üzemidő továbbra is kifogásolhatatlan, így szinte minden tud maximálisan, amit egy okoskarkötőtől elvárhatunk.

mi-band-6-cover

A szintén-en volt eddig a hangsúly, hiszen egy sokak számára fontos támogatással nem rendelkezett eddig, ez pedig az NFC támogatás. Az egyik előd modell már rendelkezett ilyen specifikációkkal, de az inkább az ázsiai térségben volt elterjedt.

Most viszont Európában is bemutatkozott a Band 6-os karkötő NFC változata, így akár fizetni is lehet majd ezzel az újdonsággal. A karkötő jelenleg durván 16.500 Ft-os áron vásárolható meg a cég olasz weboldaláról, de bizakodhatunk, hogy itthon is megjelenik majd.

Persze ez nagyon sok mindentől függ, hiszen, ha a Bankok nem támogatják az ilyen szolgáltatásokat, felesleges az egész. A forrás szerint ez biztosan egy hosszabb folyamat lesz, így várni kell még idehaza erre a kis okosságra.


Forrás